Може ли мушкарац бити веран у вези на даљину?

веран човек везу на даљину

Упознали сте човека својих снова! Какав осећај!

Мислио си да се то никада неће догодити. Пре него што дозволите себи да се изгубите у ?Цлоуд Нине? вратили сте се у стварност , схватајући да ће ова веза морати да преброди ситуацију на даљину.

Одмах помислиш, ?хоће ли ми бити веран?? Потпуно сам разумео забринутост. Чак и у везама у којима су људи у близини верност је и даље велика ствар. Када је реч о томе да су мушкарци верни, било да су близу или далеко, верност заиста зависи од њиховог карактера.

Ако човек има одличан карактер, и разуме верност (то је део његовог карактера), онда да, апсолутно. Мушкарац може бити веран у вези на даљину. Дакле, оно што заиста треба да се деси је да се осети да ли има карактер.

Зашто је било која од његових претходних веза пропала?

познају претходне везе човек веран везу на даљину

Наравно, ово је под претпоставком да је имао претходне везе пре вас!

Знати да би то могао бити добар знак да ли би он био веран у вези на даљину? Да ли знате његову историју са неким од његових партнера? Да ли сте га видели или познавали да пролази кроз много партнера? Ако је тако, онда бисте можда желели да покушате да откријете зашто.

Ако им је био неверан док је био близу, онда ће вероватно бити неверан и вама када сте на даљину.

Његов одговор на ваше првобитно питање о томе би вам могао рећи нешто! Рецимо да сте одлучили да га питате о претходним везама, да ли се он брани? Или, да ли разговор тече лако. Човек који ништа не крије неће се бранити.

Потражите Чежњу

Кад човек чезне за тобом, знаћеш то! НИЈЕДНА друга жена се не уклапа у његов свет као ти.

Ситуација око ваше везе, било да сте близу или далеко, неће угасити његову чежњу за вама. Ако он искрено чезне за вама, вероватно неће истовремено чезнути за другом женом.

Када је мушкарац погођен од стране жене из сржи, обично, ниједна друга жена не може заиста доћи до њега на том нивоу. Добра вест је да ако осетите дубоку чежњу која долази од њега, то је вероватно одличан знак да ће бити веран у вашој вези на даљину.

Чежња од њега је више од лептира у стомаку! То је чежња која га покреће на акцију. Покреће га да добије свој живот како би вас трајно увео у свој живот.

Ако не осећате чежњу за вама и осећате се као да сте на неки други начин у његовом распореду, обратите пажњу. Онда пази шта му привлачи пажњу, да ли су то други ?пријатељи?? Свако има могућност да нађе времена за оно што заиста жели!

Да ли се жртвује да би вас видео?

жртве види тебе човек вера везу на даљину

Везе на даљину су скупе на више нивоа. То захтева од вас или било кога да пређете додатну миљу. Посебно у области финансија. Морате да потрошите новац да бисте се видели ! Да ли је то нешто што је спреман да уради?

У разумним границама, наравно, можда није реално да једном месечно лети да вас види. Али, да ли се искрено труди да изађе и види вас? Или, он свој новац троши негде другде и свуда? Да ли му је приоритет да дође да те види?

Са друге стране, када покушавате да га видите, да ли он чисти свој распоред да проводи време са вама? Или те он стално одлаже? Да ли се он оправдава зашто није добро време да дођете да га видите? Ако се ово дешава често, ово би могла бити црвена застава.

Јесте ли у његовој будућности?

Када говори о плановима за каријеру, повратку у школу или изградњи бизниса , да ли укључује и вас? Да ли у тим разговорима види да сте укључени у његове будуће планове? Или, када вам прича о својим будућим плановима, да ли вам то изгледа веома необично? Чини ли се да он заиста не размишља о томе да сте укључени у све његове будуће подухвате?

Желите да знате да сте у његовим дугорочним плановима. У супротном, ризикујете да вас замени неко ко му је близак.

Ваше црево би могло знати

црева можда познају човека веран везу на даљину

На крају, шта осећате у стомаку? Имате чула која вас упозоравају. Понекад се отупе због стреса, медијске стимулације , презапослености и многих других ствари. Понекад је лако занемарити оно што заиста осећамо да је истина.

Шта вам говори када размишљате о овом човеку и овој вези на даљину? Да ли се заиста осећате као да је сав у томе? Или вам стомак говори нешто другачије? Обратите пажњу на оно што вам чула говоре . Док то радите, спољашње околности ће обично потврдити оно што осећате.

Такође, слушајте шта вам пријатељи говоре. Ако почну да потврђују ствари које осећате, то би могао бити траг о томе да ли ће ваш мушкарац бити веран или не! Немојте бежати и доносити исхитрене одлуке, већ на то гледајте као на упозорење. Гледајте на то као на сигнал за потенцијални проблем у блиској или даљој будућности!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=кпКсдХ_цХрВ0
ИоуТубе видео

Закључак

За крај, одређивање да ли мушкарац може бити веран у вези на даљину, опет, заиста се заснива на његовом карактеру.

Особа доброг карактера је искрена, жели да чини добро по сваку цену . Човек доброг карактера никада не би желео да те намерно повреди. Желеће да вам каже истину, чак и ако је разочара. Он никада не би желео да те води даље. Човек без карактера биће супротно.

Ако сте вољни да видите ствари онакве какве заиста јесу (било у добром или лошем смислу), увек ће бити знакова и симптома који ће вам рећи да ли идете у правом смеру.

Његов карактер ће вам показати да ли мушкарац може бити веран у вези на даљину или не!

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *