[Рецензија] Ловенсе Хусх: Прочитајте ово пре него што купите (даљински чеп)

Хусх Ловеенсе рецензија

Подигните своје задовољство на виши ниво уз помоћни утикач Хусх од Ловенсеа…

Постоје ли чепови и вибрациони чепови? али онда, постоје вибрирајући чепови које можете контролисати са било ког места !

Никада раније играчка за одрасле није била тако разноврсна.

За оне који желе да додају мало узбуђења и авантуре у свој сексуални живот, било сами или са партнером, Ловенсе-ов утикач за дупе Хусх је револуционаран .

Замислите да имате врхунско задовољство, све у неколико кликова на свом мобилном уређају.

Не воле сви чепове. Има људи који радије не раде ништа са задњицом, али другима то додаје одлично додатно задовољство.

То би могла бити разлика између оргазма и ванземаљског врхунца какав никада нисте замислили .

Велика додатна предност овог вибрирајућег чепа за задњицу који контролише апликација је то што можете да добијете сво задовољство, без употребе руку.

За оне који су авантуристички настројени, замислите како га користите напољу где вас несуђени људи могу једноставно игнорисати и помислити да само седите и читате или се играте са телефоном.

У ствари, на путу сте да доживите невероватан оргазам са Хусх чепом у себи. Можете то учинити и са својим партнером док сте на састанку, а нико то никада неће сазнати.

Одличан је за соло игру, предигру са љубавником, састанке за везу на даљину, а за оне који воле ризик, чак можете да га играте у јавности дискретно јер можете да га контролишете из апликације. Хајде да погледамо неке од његових карактеристика.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *