[Рецензија] Естхесиа: Прочитајте ово пре него што купите Вибеасе Г-спот вибратор

естетски преглед

Од појаве различитих врста технологија које су имале за циљ да побољшају што више различитих аспеката живота, типичан скуп карактеристика неких од ових ствари се развија и данас је невероватан.

Одличан пример би био вибратор Естхесиа из Вибеасе-а , који пружа разне погодности за ваше потребе и вашу везу.

Једноставно речено, ово је вибратор за зеца високих перформанси, који долази са додатном апликацијом и Блуетоотх функцијом за додатне перформансе.

За оне који су трагали за тим иновативним решењем за зачињавање свог конвенционалног односа, онда је овај пакет идеалан додатак за ваше потребе.

Као резултат тога, ова апликација не само да ће вашој вољеној пружити оргазме који потресају земљу, већ ће вам пружити и најбољу вредност за вашу инвестицију .

Вибратор се лако поставља у тело корисника, а апликација је такође једноставна за инсталирање. Следи кохерентна рецензија Естхесиа вибратора!

Проверите цену

естетски тест

(Успут, наши добри пријатељи на Теледилдоницс.цо су такође прегледали Естхесиа , па слободно погледајте њихову рецензију ако желите!)

1. Карактеристике Вибеасе Естхезије

Класичан закривљени дизајн

Можда је једна од главних карактеристика овог вибратора за зеца чињеница да има карактеристичан закривљен дизајн за оптималан оргазмички ефекат .

Овај закривљени дизајн значи да се придржава јединственог облика вагине ваше даме, тако да вибрације могу пружити идеалне резултате.

Пружа двоструко задовољство и са пажљиво обликованим врховима који такође масирају г-тачку и клиторис .

Корисницима ће бити драго да знају да је ово ексклузивни патентирани дизајн који пружа разне погодности.

У ствари, циља на све ерогене зоне органа ваше даме, укључујући клиторис и Г-тачку за оргазме који потресају земљу које она никада неће заборавити.

Врхунска материјална конструкција

Додатни допринос одличном квалитету дизајна овог вибратора је то што долази са силиконским дизајном целог тела, који се не само лако чисти, већ је и сигуран за тело .

Вибеасе је такође успео да обезбеди да има водоотпоран дизајн тако да можете уживати у оргазмима без премца чак и под тушем.

Док већина конвенционалних вибратора долази са БПА материјалом, који може угрозити ваше здравље, посебно током дуготрајне употребе, овај вибратор је дизајниран да вам помогне да избегнете такве нежељене ефекте.

Снажан мотор

Поред тога, овај Естхесиа вибратор из Вибеасе-а такође има снажан мотор који је такође тих у раду.

Мотор је прилагођен да пружи јединствену испоруку оргазмичких вибрација које добро функционишу на повећању нивоа сексуалног задовољства .

Мотор пружа ниске предности одржавања, а такође је једноставан за употребу иу вагини.

Вибеасе естетски преглед

2. Функције апликације Вибеасе

Естхесиа вибратор из Вибеасе-а је такође доступан са мобилном апликацијом која је компатибилна са Андроид и иОС уређајима. Следе неке од његових главних карактеристика и предности:

Прилагођени обрасци вибрација

Једна од главних предности коришћења апликације Вибеасе је та што омогућава корисницима да прилагоде своје јединствене обрасце вибрација .

У ствари, много је једноставније калибрисати вибрације тако да одговарају вашим јединственим потребама за оргазмиком и љубављу. Корисници више нису ограничени на само пет подешавања вибрације пошто је вибрације једноставно прилагодити.

У овом случају, апликација се састоји од паметних функционалности које добро функционишу како би вам побољшале квалитет вибрација које се испоручују вашем партнеру и такође чува ова прилагођавања ради додатне погодности.

Паметна функционалност

Поред овога, Естхесиа вибратор такође долази са интелигентним функцијама које омогућавају корисницима да интегришу уређај са својим аудио књигама.

На пример, апликација се може користити за преузимање аудио књига као што је „Педесет нијанси сиве“ или можда било које друге аудио књиге са сензорима коју више волите.

То је зато што апликација има паметну функционалност и одговара на фразе акције као што је „осети интензитет“ прилагођеним вибрацијама .

Конкретно, ова врста функције добро функционише како би побољшала ниво вибрације која се испоручује и да би побољшала ваше опште искуство са апликацијом.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=лБВавј9Ксу38
ИоуТубе видео

Повежите се са својим партнером скоро било где

Вибеасе омогућава вашем партнеру да шаље прилагођене вибрације из скоро било ког региона света.

Није битно да ли је ваш партнер у канцеларији, или можда у другом региону, ипак можете да делите интимне тренутке .

У ствари, корисници могу да деле и шаљу слатке тренутке са својим партнером, или можда да задиркују и играју се са посебном створеном вибрацијом.

Штавише, корисници такође могу да се повежу са својим партнерима од канцеларије до куће или било ког региона широм земље или скоро било које локације у свету .

Компатибилан са различитим типовима уређаја

Ова апликација је такође компатибилна са више врста уређаја укључујући иПхоне и Андроид уређаје. Једноставан је за инсталирање, а доступан је и за бесплатно преузимање.

Све што треба да урадите је да имате компатибилан уређај који одговара функционалности уређаја.

Уз то, када преузмете апликацију, потребно је додатно прилагођавање вибратора пре него што постигнете оптималну функционалност .

Додатна предност је што је апликација једноставна за прилагођавање и нуди различите врсте функција за ваше потребе.

естезија вибрацијом

3. Прос

  • Овај вибратор вам омогућава да се задиркујете и играте са својим партнером из скоро било ког дела света
  • Такође долази са потпуно силиконским дизајном који је сигуран и удобан за тело
  • Мобилна апликација је компатибилна са различитим типовима уређаја
  • Вибратор такође има чврсту конструкцију за године гарантованих перформанси
  • Вибратор има снажан мотор који је тих у раду

4. Цонс

  • Потребно је много времена за преузимање и прилагођавање свих функција апликације

Закључак

Када се све узме у обзир, данас постоје разне иновације које се могу користити за побољшање квалитета ваше везе.

Ова Вибеасе Естхесиа је вероватно једна од њих и дизајнирана је да пружи мноштво јединствених предности.

Произвођачи су се добро потрудили да осигурају да је компатибилан са различитим типовима уређаја и са силиконским дизајном целог тела који је удобан за скоро сваку врсту корисника.

Проверите цену

– Емили

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *