Рецензија Ловенсе Лусх 3: Заиста НАЈБОЉИ даљински вибратор? (2022)

ловеенсе-лусх-3-ревиев

Да ли сте тражили вибратор да бисте своје фантазије претворили у стварност? Ловенсе Лусх 3 пружа низ функција које га чине оличењем врхунских вибратора: Блуетоотх и могућности апликација за даљинско и коришћење путем интернета, практично пуњење и складиштење, обликован дизајн који савршено одговара и стимулише вашу вагину и клиторис, и тих и моћан рад тако да можете да доживите задовољство било где.

Доношење максималног задовољства у дигитално доба је оно што ова секс играчка жели да постигне. У наставку нудимо рецензију Ловенсе Лусх 3 која ће вам помоћи да цените шта Лусх 3 може да вам учини.

Проверите цену

Мало историје Ловенса

блуетоотх даљински управљач вибратор

Ловенсе је био пионир у развоју сексуалних играчака на даљину. Од 2010. године, ова компанија је редефинисала тржиште секс играчака: прво са а€œсмарта€?? вибраторима који се контролишу помоћу Скипе-а, затим са рачунарским уређајима који контролишу интернет и сада, са Лусх серијом Блуетоотх и вибраторима заснованим на апликацијама.

Блуетоотх нуди разне згодне и супарне могућности. За оне који воле романсу на даљину , Ловенсе секс играчке су засноване на апликацијама и раде на даљину, омогућавајући вам да уживате у жељама свог партнера из исте спаваће собе или миљама далеко.

Још боље, апликација вам омогућава да погодно прилагодите интензитет, омогућавајући вам да постигнете савршен осећај како бисте максимално повећали своје задовољство. Са обожаваоцима широм света, од парова до камера девојака и свих између њих, Ловенсе помаже да се уведе нова ера задовољства.

Дизајн Ловенсе Лусх 3

Ловенсе Лусх 3 унапређује технологију која је учинила прве две Лусх итерације популарним. Нуди дискретне перформансе , са максималном јачином од 43 децибела, што вам омогућава да уживате у јавним или приватним окружењима, сами или са жељеном компанијом.

Јединствени дизајн Лусх 3 карактерише закривљенији дизајн са репом који се протеже изван вагине и ослања се на клиторис, држећи га на месту током рада и омогућавајући вам да у потпуности уживате у задовољству које производи и остављајући руке слободне да уживате у свом партнеру или себе. Са до 4 пута већом снагом од упоредивих вибратора за јаја, и са својим јединственим дизајном, способнији је да стимулише вашу Г тачку и помогне вам да постигнете савршен оргазам.

ловеенсе бујно постављање на велике удаљености

Критични за његове перформансе су магнетни портови за пуњење и редизајнирана кола, омогућавајући бољу повезаност и рад. Има до 5 сати трајања батерије , што вам омогућава да се препустите страственим, маратонским сесијама или да га користите током дана.

Овај вибратор има изузетан опсег рада у поређењу са другим Блуетоотх оператерима. Корисници могу уживати у овом уређају између 20-25 стопа ако корисник седи до 43 стопе ако корисник стоји; са контролом апликације заснованом на Интернету, њоме се такође може управљати са било ког места у свету.

И овај вибратор је све о разноликости. Различити обрасци вибрација укључују пулс, талас и земљотрес ; са конфигурацијом апликације, можете да синхронизујете вибратор са музиком, као и са другим звуковима да бисте креирали неограничене обрасце и неограничене могућности задовољства. С обзиром на ове капацитете, не чуди што је овај вибратор проширио могућности задовољства.

Како функционише

На срећу, ова сексуална играчка је подједнако згодна и разноврсна колико и изазива задовољство. Да бисте започели, једноставно притисните дугме за напајање које се налази на уском крају вибратора на 3-5 секунди.

Да бисте искључили вибратор, притисните исто дугме и држите га још 3-5 секунди. Вибратор треба да се пуни у искљученом положају, али се може прикључити на било који УСБ порт или УСБ/АЦ адаптер за пуњење, што га чини практичним и популарним сапутником на путовању .

Да бисте постигли потпуно пуњење, оставите Лусх 3 повезан 85 минута, након чега ће индикаторска лампица престати да трепери и угасити се; можете да измерите капацитет пуњења помоћу апликације на телефону или уређају. Ако имате проблема са пуњењем уређаја, окрените кабл за 180 степени да бисте обезбедили исправну везу са магнетним пуњачем .

Најважније, никада не користите уређај док се пуни; то није врста искре коју желите да додате вашој вези…

Како се бринути о Лусх 3

ловеенсе лусх цоннецт

Као и свака сексуална играчка, желите да будете сигурни да се рутински чисти како бисте били сигурни да је хигијенска, функционална и да доследно максимизира ваше задовољство. Лако се чисти, топлом водом и сапуном који обезбеђује довољну стерилност. Можете користити и средство за чишћење вибратора ако вам се то више свиђа.

Побрините се да га темељно осушите након прања како бисте осигурали исправну електричну повезаност и пазите да га држите подаље од било каквих екстрема на врућини и хладноћи, као што бисте радили са било којим другим електричним уређајем.

Иако је силиконска спољашња облога глатка и сензуална, можда бисте радије користили мазива . На срећу, овај вибратор нуди велику свестраност јер се може користити са мазивима на бази воде; силикон или мазива на бази уља ће оштетити силикон.

Такође, с обзиром на осетљивост материјала и електричних компоненти, немојте кључати свој Лусх 3 јер је намењен само да унесе топлоту у ваш сексуални живот.

Како да синхронизујете уређај са рачунаром или телефоном

С обзиром на његову компатибилност засновану на апликацијама, Лусх 3 је једноставан за коришћење где год да се налазите у свету. Ова сексуална играчка ради на иОС системима 9.0 или новијим или Андроид системима 4.3 или новијим. Савршено је компатибилан са Аппле или ПЦ системима, иако ће корисницима рачунара бити потребан Ловенсе Блуетоотх адаптер за рад са својим уређајем.

Са иОС, Андроид и Мац конекцијама, упаривање и активирање Лусх 3 захтева једнократну везу за упаривање уређаја, као што бисте учинили са било којим екстерним УСБ повезаним уређајем. За кориснике рачунара, Блуетоотх адаптер омогућава сличан формат у успостављању везе између уређаја.

љубавне бујне шаре

Када се повежете и уређај буде упарен, можете успоставити везу на даљину коју ћете користити ви или ваш партнер, можете подесити подешавања и ЛЕД светло и можете програмирати овај уређај да обезбеди обрасце и интензитете који ће вам донети јауци и друго.

Када купите Лусх 3, добијате водич за подешавање који објашњава ове карактеристике и различите предлоге за решавање проблема, поред вибратора, УСБ кабла за пуњење и црне торбице за складиштење. Ово су међу многим карактеристикама које чине овај еротски уређај невероватно лаким за употребу и лаким за постизање задовољства за којим жудите.

Лусх 3 Прос

Овај вибратор нуди многе предности у поређењу са другим вибраторима и системима на даљинско управљање:

  • изузетна повезаност коју је лако успоставити, омогућавајући да се користи на даљину или, са апликацијом, било где у свету
  • глатка, водоотпорна силиконска композиција олакшава чишћење
  • може се користити са или без мазива на бази воде
  • контурног облика са а€œтаила€?? који се боље уклапа у облик вагине, омогућавајући максималну клиторалну и вагиналну стимулацију
  • мала величина (отприлике 3 к 4 инча са пречником 1,5 инча за вагиналну компоненту) чини га преносивим и лаким за употребу
  • тих током рада, омогућавајући дискретну употребу у приватном или јавном простору
  • лако се пуни и држи пуњење до 5 сати
  • 4 шаблона вибрација који се могу подесити по интензитету и синхронизовати са звуком или музиком

Лусх 3 Цонс

  • Лусх 3 долази само у жарко ружичастој боји која можда неће одговарати свачијој палети или естетским преференцама
  • један је од скупљих вибратора на тржишту
  • Лусх 3 није дизајниран за аналну стимулацију или мушку употребу, тако да се може користити само вагинално
  • не може се користити са силиконима или мазивима на бази уља
  • Ако желите да га користите са рачунаром, биће вам потребан Блуетоотх адаптер
  • Лусх 3 је вибратор за јаја и стимулише се вибрацијом , а не поновљеним убацивањем, што може ограничити неку сексуалну активност

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=соР4ТтцДЦТК
ИоуТубе видео

Пустите Лусх 3 да ваше фантазије остваре

Будимо искрени: колико вибратора из целог света можете да користите који пружају вибрације тако ефикасно да могу да стимулишу сваку ерогену зону? Ловенсе Лусх 3 је таква врста вибратора. Ловенсе редефинише тржиште секс играчака од 2009. године, а Лусх 3 је најновија иновација која укључује Блуетоотх технологију како би ваш љубавни живот био још раскошнији.

Са елегантним, ергономским дизајном који се пријања уз усне током рада, може истовремено да обезбеди стимулацију клиториса и вагине, пружајући максимални потенцијал оргазма. Дизајн који је једноставан за употребу и чишћење чини га једноставним за негу и рад; његова компактна величина олакшава ношење где год да путујете.

Упркос својој величини, има снажан али тих мотор који вам може помоћи да уживате у овом вибратору где год да се налазите, омогућавајући вам да задовољите своје приватне и јавне фантазије.

Уз његову Блуетоотх везу, можете постићи различито сексуално задовољство са својим партнером, било на даљину или широм света. Веза са апликацијом вам омогућава максималну контролу над својим задовољством изазивајући сензације и обрасце. Тешко је парирати уређај који има такву свестраност и капацитет пуњења од 5 сати.

Ако сте тражили вибратор који ће вам пружити прилагодљиво и неограничено сексуално задовољство, Ловенсе Лусх 3 је тај уређај. За задовољство у било које време, за уживање било где у свету, за врхунски оргазмичан налет , испробајте Ловенсе Лусх 3 .

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *