17 знакова да је ваш партнер на даљину озбиљан по питању тога

Партнер на даљину Озбиљно

Са везом на даљину постоји много непознаница и понекад може бити тешко покушати дешифровати неке кључне делове везе на даљину.

Проводите своје време питајући се и шта се дешава вашим значајним другима умовима и и да ли им је ова веза заиста важна или не.

Питајући се да ли је ваша веза важна за вашу партнерку или да ли је ваш партнер заиста озбиљан у вези са вашом везом на даљину, може навести да претерано размишљате.

Проблем је у томе што може бити застрашујуће или застрашујуће постављати им оптерећена питања попут овог. Решење овог проблема је тражење знакова . Ваш партнер на даљину ће вам рећи како се заиста осећају, а да не мора да изађе и каже то.

Ево неких знакова да је ваш део на даљину заправо озбиљан у вези.

1. Желе да проводе време са вама

желе да проводе време заједно знакови везе на даљину

Велики знак да су озбиљни у вези је то што одвајају времена за вас. Не само да одвајају време за вас, већ су и узбуђени и мотивисани да проведу то квалитетно време са вама.

Понекад када почну да проводе мање времена са вама, а мање времена за вас, то може бити зато што се повлаче од вас. Због тога је важно да су жељни да проводе време са вама.

Ако нисте сигурни да ли ваш партнер на даљину жели да проведе време са вама или не, један од начина на који можете да утврдите је да ли вас партнер први контактира.

Ако сте обично ти који контактирате своју другу особу и планирате квалитетно време за вас обоје, покушајте да тај дан не контактирате њих први.

Ово радите да бисте видели да ли ће вас прво контактирати како бисте могли да видите да ли су жељни да проведу време са вама . То је добар показатељ да ли је ваш партнер на даљину озбиљан и жељан ваше везе.

2. Разговарају о будућим дугорочним плановима за вашу везу

разговор о плану за будућност знаци однос на даљину поглед

Још један знак да је ваш партнер на даљину озбиљан по питању ваше везе је то што разговарају о будућности с вама или дугорочним плановима за везу.

Ово се може показати у вашој вези на неколико различитих начина. Један од начина на који се то може појавити у вашој вези је у облику вашег партнера који прича о путовањима или одморима. Можете знати да је ваш партнер озбиљан ако причају да желе да резервишу путовање са вама за неколико месеци или чак неколико година у будућности.

То значи да они размишљају унапред или размишљају о дугорочној вези са вама и да заправо не размишљају о томе колико ће веза трајати док се не заврши.

Други начин на који можете да видите да ли ваш партнер на даљину размишља о будућности је да ће поменути да жели или да се пресели да би био са вама или да се ви преселите да бисте били са њим .

Ако су вољни да разговарају о будућности на тај начин и вољни су да предузму тај скок, онда можете бити сигурни да се осећају озбиљно у вези са вама и вези.

Разговор о будућности може се показати на много различитих начина, али ових неколико примера је добра основа за вас.

3. Имате исте циљеве

имају исте циљеве знаке везу на даљину

Успут у вашој вези на даљину, сигуран сам да сте разговарали о циљевима. Неки од њих су краткорочни, а други дугорочни.

У сваком случају, важно је да се на неки начин подударају. Не морају да буду савршени спој или потпуно слични, али морају да воде у истом правцу.

Можете рећи да је ваша друга друга особа на даљину озбиљна када њихови циљеви следе истим путем као и ваши. То значи да желе да наставе са вама и да расту са вама у животу.

Goals are important for anyones growth so when your partners goals matches up with your own it means that they want to significantly grow with you and become a better person with you.

In a long distance relationship it is important that your goals go with each other instead of separating each other. Some goals go down a different path or are considered opposites of each other.

To see if your partner is serious about the relationship spend some time talking about future goals and where you both want to end up in life.

4.You Are Both Happy

оба срећна знака партнера озбиљно

The biggest part of any relationship is that both members are happy being involved in that relationship. You cannot expect the relationship to continue if one or both of you are unhappy.

You can tell how someone is feeling by picking up on their small habits or changes in their habits. If your significant other starts to pull away from you by not responding to you or purposely spending less time with you that usually means that they are unhappy.

On the other hand you can tell someone is happy by the same way. If your partner sends you a gift or even a heartfelt message or letter it usually means that they are happy and in love.

If your partner wants to spend more time with you or seems to be more eager than normal to talk to you it can also be a sign of just being happy and in love. All you have got to do to try and decipher if your partner is serious is to see how happy they are.

5.You Trust Each Other

поверење сваки преко знакова партнера озбиљно

Trust is important in a long distance relationship. If your partner is serious about you and the relationship one of the things they will show is trust.

By your long distance partner showing you that they trust you it means that they are willing to put that extra risk and work into the relationship.

By trusting you they have opened themselves up to the possibility of being hurt and let down which they would only do if they saw a future with you.

6.They Tell You Their Feelings and Secrets

говоре о својим осећањима тајне знаци озбиљне везе на даљину

When someone is serious in a relationship they open themselves up to their significant other. This means that they tell you about their past, their dreams, how they are feeling, and any secrets they want to share with you.

Када вам се ваш партнер на даљину отвори о оваквим личним стварима, то обично значи да је озбиљан у вези са вама и вези. Само људи који су озбиљни у вези говоре својој другој особи о својим личним осећањима и својој прошлости.

Разлог због којег је ово толико важно за откривање да ли је ваш партнер на даљину озбиљан у вези је тај што је потребно пуно поверења да бисте некоме рекли нешто лично о себи.

Дакле, ако нађете да ваш значајан други отвара и говори вам личне ствари о њима, то је обично одличан показатељ да су они озбиљни у вези и виде да ова веза на даљину траје неко време.

7. Они се обраћају вама

допрети до вас знаци партнера озбиљну везу на даљину

Још један одличан начин да кажете да ли су озбиљни у вези са вама је да вам се обрате у тренуцима потребе или туге.

Свако има тешке тренутке и ако ваш партнер не разговара са вама или вас игнорише у тренуцима потребе, то понекад може указивати на то да нису озбиљни у вези са вама или вези.

С друге стране, ако вам се поверавају и допиру до вас, то значи да вам верују и виде вас као некога коме се могу поверити . Ако осећају да вам се могу поверити, то највероватније значи да су озбиљни по питању вас и везе на даљину.

8. Можете разговарати о било чему

разговарајте о било чему што значи везу на даљину

Знак да су они озбиљни према вама и да им је пријатно у вашој близини је то што вас двоје можете разговарати о било чему. Не мора чак ни да буде озбиљна тема.

Ако вас двоје можете да се смејете било чему и да сте се међусобно шалили, то је прилично добар показатељ да су озбиљни по питању везе на даљину.

Бити блиски и пријатни једно са другим је важно да би ваш партнер на даљину био озбиљан у вези са вама и вези.

9. Они не смишљају изговоре

не смишљајте изговоре знакове везе на даљину

Ако се у животу дешавају ствари у којима обоје не можете да разговарате тако често или да проводите квалитетно време заједно, ваш партнер не измишља изговоре зашто их нема.

In life things can get complicated and that means that your significant other can’t get to the phone as often to talk to you.

That’s okay, but if it starts happening a lot and they give you vague excuses about where they were or what they were doing than it can possibly be because they aren’t as serious in the relationship as you might have thought.

Your significant other needs to be straight forward with you about what was going on. If they are serious in the relationship than they are able to trust you and confide in you about what is happening in their life that they end up being gone so much.

Sometimes it can be hard but it is necessary for the building of trust and seriousness in a relationship. If they don’t come up with excuses that usually means that they are serious about you and the relationship.

10.They Make it a Point to Say Goodnight to You

реци лаку ноћ знаци партнеру озбиљну везу на даљину

Making it a point to say goodnight to you is important for feeling loved and remember. When someone does something little yet important like this to make you feel loved and remember it can mean that they really care about you.

People that really care about their long distance significant other tend to want to be serious in their relationship.

So if your long distance significant other cares about you enough to make sure that they tell you goodnight then there are most likely pretty serious about loving you and the long distance relationship.

11.You Had A Big Fight and The Relationship is Still Intact

имао велику свађу знакове партнера озбиљну везу на даљину

If a relationship is weak than most of the time it will not survive a big fight.

So if you and your long distance significant other have had a pretty major fight and the relationship is still working than that is a pretty good indication that your partner is serious about being in a relationship with you.

Туче могу бити посебно тешке у вези на даљину јер ви момци нисте физички око себе да бисте покушали ублажити ударац. Зато када се посвађате и преживите то значи да је ваша веза прилично чврста и озбиљна.

12. Они вас навијају

бодрити вас на знацима партнера озбиљне везе на даљину

Ваша највећа навијачица би требало да буде ваша значајна друга. Ако вас ваш партнер на даљину стално бодри, онда им је стало до вас, вашег благостања и ваше будућности.

По мом мишљењу, то је прилично добар показатељ да сте блиски и да су озбиљни по питању везе на даљину. Бити у стању да бодрите једно друго важно је за здраву и озбиљну везу .

13. Они напорно раде да би вас ипак изненадили

напоран рад вас изненађује знакове везе на даљину

Бити у стању да изненадите своју значајну другу особу у вези на даљину је важна сама по себи. С тим у вези, ако ваша друга друга особа напорно ради на томе да настави да покушава да вас изненади, онда сте ви неко ко им је важан.

Када сте важни за своју другу особу и они се максимално труде за вас, то значи да су озбиљни у вези са вама и вези на даљину.

Ако су вољни да напорно раде за вас или нешто за вас , то је прилично велики показатељ да су озбиљни у вези са вама.

14. Не заборављају важне датуме

не заборавите на важне дане везе на даљину

Сећање на важне датуме као што су годишњица или рођендан значи да им је стало до тога.

Заузврат, ако се сећају годишњице везе и ако се сећају вашег рођендана , то значи да је ваш партнер брине о вама и мисли о вама као о неком важном у њиховом животу.

Када о вама размишљају као о неком важном и као о некоме до кога им је дубоко стало, то обично значи да је однос између вас и вашег мушкарца нешто у чему је ваш партнер озбиљан.

15. Недостајеш им током дана

недостајеш ми током дана, знаци везе на даљину

Недостајање некога је нормалан део сваке везе.

Мада, за везу на даљину пар има тенденцију да више недостаје једно другом јер не добијају лични и физички контакт који би им помогао у осећању да им недостаје друга особа у вези.

Ако ваш партнер на даљину прилично често помиње да им недостајете, онда је прилично сигурна опклада рећи да су озбиљни у вези са вама и вези на даљину.

16. Имају смисла да покушају да вас посећују што је више могуће

посета као могући знаци везе на даљину

У вези на даљину посете су кључне за опстанак везе на даљину. Када ваш партнер жели да вас посећује што је више могуће , то може значити да је прилично озбиљан према вама.

То је зато што путовање може бити скупо и сигурно никада није бесплатно, па су спремни да потроше новац и време да стигну тамо где сте. Као и да су спремни да потроше новац да би вас довели тамо где јесу.

Други разлог зашто то може значити да су они озбиљни у вези са вама је тај што желе да вас виде и вољни су да ураде све што је потребно да то ураде .

Нису сви вољни да путују да би видели некога, тако да ако је ваш партнер то значи да су прилично озбиљни у погледу тога да вас воле и да су у вези са вама.

17. Послали су вам лични предмет да их запамтите

послати лични објект знакове везу на даљину

Имати нешто лично за држање од вашег значајног другог може заиста помоћи у вези на даљину.

У вези на даљину понекад се можете осећати усамљено, тако да када вам пошаљу нешто лично, као што је драга дуксерица или нешто слично, то може помоћи да се ваша друга друга особа осећа мање усамљено.

Због тога, ако вам је партнер послао нешто да вас подсети на њега, то може значити да је прилично озбиљан у вези са везом на даљину.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=НвСЕЛНфзОсИ
ИоуТубе видео

Последње мисли

Постоји много различитих начина на које можете рећи да је ваш партнер на даљину озбиљан по питању вас и везе.

Између обављања нечег малог, као што је поента да вам пожели лаку ноћ сваке вечери , до тога да урадите нешто веће, као што је поверавање нечег личног и тако важне ствари као што је то, може вам заиста показати да је ваш партнер озбиљан у вези са везом која вам може дати имате мало мира у вези ваше везе на даљину.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *