Преглед виртуелног партнера: Систем за играње „виртуелне интимности“?!

виртуелни-мате-ревиев

Узимајући у обзир број сектецх производа који су тренутно на тржишту који се фокусирају на оргазме, оргазме и још више оргазама, освежавајуће је видети како се појављује нешто што има много заокруженији приступ људској сексуалности.

Не да се Виртуал Мате не ради о задовољствима доласка, што свакако јесте, већ да су хардверски и софтверски елементи истог представљени као, како пише њихова веб страница, ?Први на свету виртуелни систем интимности.?

Дакле, хајде да одвојимо тренутак да истражимо све детаље и зашто Виртуал Мате да видимо да ли је то будућност сектецх-а , данас? или је то више новина него права иновација.

Проверите цену

Како је Виртуал Мате сексуално реактиван систем за играње

виртуелне другарице

Виртуал Мате се састоји од два система: Цоре, уређај типа строкер за оне који су опремљени пенисима, и реалистичну игру која се може играти на ПЦ или Аппле рачунару или ВР уређају.

С друге стране, за разлику од неких ВР секс игара, не постоји верзија апликације за прегледач или паметни телефон. Дакле, ако жудите за импресивним, 3Д искуством , мораћете да користите један од тренутних врхунских система виртуелне реалности као што су ХТЦ Виве или Оцулус Рифт.

Иако је то идеалан начин гледања на страну игре Виртуал Мате, игра се такође може гледати на обичном, 2Д монитору.

Иако игра изазива страхопоштовање, са моделима који успевају да изгледају и делују реално, Цоре је место где је акција? и оно на шта је очигледно био фокусиран већи део развојног тима Виртуал Мате.

Оно што Виртуал Мате издваја од других уређаја за уживање је то што су строкер и игра направљени да раде заједно као међусобно повезана јединица, управо тамо у свом маркетингу да је игра направљена да реагује до сржи : па ако урадите нешто са строкером, ће ЦГИ лик, или на монитору вашег рачунара или у вашим ВР слушалицама, одговорити? експлицитно .

Како је играти Виртуал Мате

Као што сам рекао, постоје реалистичне сексуалне игре, а ту је и Виртуал Мате; као што сам рекао да је хардвер очигледно примио већину развојних тимова? пажња, то не значи да су занемарили софтверску страну.

Модели су толико реалистични да би могли бити и људски извођачи. Импресивно, они то раде, а ипак успевају да се клоне Невероватне долине: израз за кога ЦГИ моделирање толико покушава да буде реалистично да на крају више узнемирава него секси.

Док ово пишем, избор модела остаје ограничен на један, упркос томе што програмери одржавају такмичење за регрутовање нових модела за дигитализацију.

Узимајући у обзир како ова врста технологије добија на замаху, са другим компанијама које користе 3Д скенирање за мапирање сваке контуре особе, а затим користе те податке да их поново креирају у игрици или видеу, прилично је сигурна опклада да ће Виртуал Мате бити добијање више вештачких другова у игри за своје клијенте у којима ће уживати у блиској будућности.

Такође има два режима игре : брзи режим, који иде право у акцију, и режим приче, за оне који желе да комуницирају са моделом на нешто реалистичнији начин.

Да ли је Виртуал Мате заиста виртуелни систем интимности?

виртуелна мате игра и језгро

When all’s said and done, I’m not sure the word intimate accurately describes the goal of the Virtual Mate system. I say this because while its goal is for users to feel connected with the women in the game?with the stroker component acting as a game controller?it’s difficult to think of that as establishing a meaningful connection with them.

The game mode I mentioned tries to address this with emphasis on tries as the Core, which is exclusively about all sexual activity, remains the only way to interact with the character.

This makes Virtual Mate behave like a video game whose goal is to wrack up sexual points and where intimacy is more of a clever advertising angle than what the game honestly provides.

This is hammered home in its in-game mode, where the player isn’t an anonymous character a person can project themselves into but is a voiced and acted model. Hence, the experience is like being a voyeur trapped in someone else’s body.

How well does Virtual Mate work for long-distance experiences?

But don’t want to spend too much time with Virtual Mate’s game component as while it’s fun to fool around with, it remains a solitary pleasure: fine for one, and only one, person only to enjoy but not important when looking at Virtual Mate for long-distance play sessions.

This doesn’t mean that it can’t kind of used for teledildonic activities, as one partner could technically have themselves turned into a digital model for someone else to fool around with, though the end result would only be long-distance fun by proxy.

But since this also raises a lot of issues, the main ones being consent and somehow preventing the model from getting pirated or, worse yet, leaked onto the Internet, it’s not really advisable.

About Virtual Mate’s stroker Core

ВР игре за одрасле

Back to the hardware side of the Virtual Mate system, and where those of you out there looking for penis-pleasuring technology are probably most interested in.

И то са добрим разлогом, јер је Цоре запањујући комад сектецх-а . Почевши од његовог изгледа, који је елегантно једноставан: чисто бели цилиндар који, када није у употреби, стоји усправно захваљујући свом постољу.

Унутра су ствари компликоване, иако не на лош начин: први је паметни слој Цоре-а, који је препун низа сензора за пренос података о дужини, брзини и трајању потеза у игрицу Виртуал Мате.

Други компликовани део је како се понаша , јер Цоре има грејни елемент који, додиром на врху док је спојен са постољем, чини унутрашњост лепом и здравом.

Пуњење и величина виртуелног партнера

Флексибилна унутрашња навлака Цоре-а дуга је 8,3 инча и мања од пола инча у пречнику, тако да би требало да удобно стане скоро сваком ко има пенис.

Пуњење батерије која напаја његове сензоре и уређај за грејање врши се помоћу УСБ кабла, а пошто нема покретних делова може се потпуно напунити за неколико минута? након што ће радити најмање сат времена .

У вези са овим, круже извештаји о производњи или можда о општој грешци у дизајну која доследно спречава да се језгро повеже са базом за пуњење. Додатни доказ да ово није само проблем у начину на који су јединице направљене, већ и са укупним дизајном Виртуал Мате-а, не постоји алтернативни начин за пуњење језгра осим повезивањем на пуњач. Дакле, ако не можете да га натерате да ради, језгро ће бити без напајања и бескорисно.

Шта добијате са виртуелним партнером

Поред језгра и базе за пуњење, Виртуал Мате долази са бежичним кључем који се може прикључити на ваш рачунар.

Паковање у којем све ово долази је основно, без пуно додатака који би искуство учинили посебно вредним пажње.

Припремамо Виртуал Мате за употребу

виртуелно мате језгро

Након преузимања софтвера за игру? који је искључиво доступан за рачунаре , иако програмери имају за циљ да у будућности имају доступне верзије паметног телефона, таблета и Аппле рачунара? корисници користе обезбеђени кључ за бежично повезивање Цоре-а са својим рачунаром.

Пошто је игра посебно графички тешка, препоручује се коришћење хардвера који може да поднесе овакву врсту оптерећења, што поставља питање како ће тим Виртуал Мате да угура тренутни ниво детаља игре у нешто попут паметног телефона или таблета.

Чишћење језгра виртуелног партнера

Компанија је јасна да језгро није водоотпорно , тако да његово чишћење захтева уклањање, а затим прање унутрашњег омотача одобреног од стране ФДА.

Пошто је у питању силикон, пожелећете да се ограничите на нежни сапун за суђе и искључиво топлу воду која никада не прокључа. Или можете користити одобрени раствор за чишћење силиконских играчака ако га имате на располагању.

Осим тога, желећете да се уверите да је рукав што је могуће сув пре него што га вратите у језгро, јер ће влага негативно утицати на његову електронику.

Додатне могућности за коришћење Виртуал Мате

Иако није директно подржано, у честим питањима компаније кажу да би требало бити могуће повезати Цоре преко Блуетоотх-а са другим паметним секс играчкама. Или на кућни рачунар, а одатле на одговарајући сексуални уређај било где у свету.

Ствар је у томе да ако желите ову могућност, мораћете да радите на томе: што ће бити лако ако сте вешти у програмирању или све али немогуће ако нисте.

Ради аргумента, рецимо да сте мајстор у том одређеном скупу вештина и вољни сте да проведете ко-зна-колико дуго на отклањање грешака у вашем коду и покушајима и грешкама док не натерате језгро да уради своју Блуетоотх ствар са ваш компјутер и вашу омиљену секс играчку; све је то једносмерна улица: можда ћете моћи да шаљете сигнале негде другде , али то је то јер језгро није било, направљено да одговара заузврат.

Предности:

  • Компонента игре је изузетног квалитета
  • Интерактивност је јединствена и веома пријатна
  • Језгро се загрева
  • Сат употребе на неколико минута пуњења
  • Софистицирани сензори

Против:

  • Језгро не пружа механичку стимулацију
  • Коришћење са другим уређајима захтева од корисника да уради софтверско кодирање
  • Није водоотпоран

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=5Кс2ЦнВлзМл8
ИоуТубе видео

Пресуда

Дах свежег ваздуха или не, успех производа лежи у томе колико је ефикасан или угодан за употребу . У случају Виртуелног Мате, верујем да је то огроман корак напред и поздрављам како мења динамику коришћењем строкера да изазове реаговање виртуелног модела.

Ствар је у томе што тренутно стоји, Виртуелни Мате се превише осећа као потенцијал и, авај, не толико близу реалности за уживање колико би требало да буде .

Прво, хардверска страна, Цоре не ради ништа осим што преноси информације игри. Слажем се, то је оно о чему се ради Виртуал Мате, иако као сексуално искуство само по себи, он је веома заостао од осталих строкера на тржишту који шаљу и примају информације и могу да реагују у складу са тим.

Што се тиче софтвера Виртуал Мате, тренутно је то један, усамљени модел и једно окружење које они могу да користе. Поред тога, за нешто што се наплаћује као покушај реплицирања интимности, игра не пружа никакав прави осећај емоционалне везе.

Ако занемаримо недостатак реализованог потенцијала, сматрам да је Виртуал Мате корак у правом смеру: да његов развојни тим покушава нешто ново што би једног дана могло бити важна одскочна даска ка фантастичним новим технологијама .

Због свега овога, кажем да је вредно подржати, ако ништа друго, као начин да се евентуално подигне од не-тамо до промене сектецх-а.

Или, ако не можете да платите за оно што је Виртуал Мате сада, или сте забринути због тога, дајте им барем мало аплауза јер су се усудили да пробају нешто другачије .

Проверите цену

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *