Како да знате да ли вас дечко вара на даљину?

лдр-дечко-вара

„Чак и на даљину, истина увек изађе на видело.“??

Како знати да ли вас дечко вара у вези на даљину је вештина коју свака девојка треба да изоштри. Како знаш да се слаже са другом девојком? Да ли постоје знаци за причање приче на које треба да пазите?

Опште знање налаже да успех сваке везе зависи од озбиљности и посвећености обе стране да она функционише без обзира на изазове који се могу појавити.

Ако сте у вези на даљину, велике су шансе да вам је на памет пала помисао да вас дечко вара.

Па, имам и добре и лоше вести за тебе.

Добре вести… Иако то не бих схватио као јеванђеоску истину, спроведене истраживачке студије су показале најмању вероватноћу варања у вези на даљину јер превара зависи од личности које су укључене и квалитета везе.

Припремите се на најгоре … Није пријатан осећај да се онај кога волиш можда заварава. Међутим, то се дешава, а велике удаљености отежавају откривање.

Испод су неки од савета на које треба да обратите пажњу, а који ће вам зазвонити унутрашња звона и натерати вас да стигнете до тужне ситуације од које се заиста плашите.

Комуникациони изазови

лдр дечко не комуницира

Као суштински састојак у вези, доживљавање изазова у таквој области вреди размотрити како би се открили потенцијални проблеми у позадини.

Ваш дечко можда има неке потешкоће, као што је лична криза и да ипак не вара.

Боље је да то проверите због вас обоје. У наставку су неке од црвених заставица за комуникацију које можете очекивати.

Начин на који комуницирају са вама је ван норме

Добијате „Волим те”?? текстуална или говорна пошта није проблем. Међутим, често добијање таквих порука може указивати на нешто.

Такве речи могу доћи од гриже савести. Познато је да људи са грижњом савести имају тенденцију да се понашају џемпере или љубазније према особи према којој греше.

Даље, смањење таквих порука такође може да докаже да више нису приложене пошто су се повезале са другим људима.

Тешко је ухватити

Иако је нормално да неко није доступан с времена на време било због наставе или због обавеза на послу, очигледно знате да ће покушати да успоставе везу после.

Међутим, ако он данима не комуницира упркос вашим покушајима да побољшате комуникацију, онда је очигледно да нешто није у реду.

Пропуштају редовно заказане разговоре

Више нисте приоритет за свог дечка ако откаже ваше редовне видео позиве или ћаскање. Можда му више нећете бити приоритет јер је можда заузет неким другим.

Делујући дефанзивно

знаци везе на даљину да дечко вара

Прекомерна реакција је квалитет који означава да особа нешто крије. Постављање наизглед невиног питања и добијање насилног или негативног одговора често је показатељ варања супружника. Можда чак и превише објашњавају себе.

Они више воле да вас контактирају него обрнуто

Партнер који вара увек покушава да контролише када да вас ангажује. Они имају тенденцију да контролишу како, када и где да вас позову да не би били ухваћени . Често објашњавају да су заузети и да ће назвати када буду доступни или када добију времена.

Промене животног стила

Када нешто јединствено дође у ваш живот, ваш животни стил ће се неизбежно променити. Ако имате новог кућног љубимца или промените места, натераће вас да промените време како бисте се бринули о свом љубимцу или да кренете другим рутама док идете на посао.

Исто важи и за везе, а посебно ако партнер вара. Следећа промена животног стила даје предност супружнику који вара.

Рутинска промена

Ако су вас проверавали касније него обично или без очигледног разлога, велике су шансе да их је неко заокупљао.

Исто важи и ако су усвојили прилично необичну рутину и нису били чисти, као што је вечера вани одређеним данима у недељи, уместо да остану унутра и да вас пријављују у нередовно или неодређено време .

Увек заузет

Увек је од суштинског значаја да одвојите време за своју другу особу упркос изазовима или ужурбаном начину живота.

Ако су превише заузети да би нашли времена за вас, то нажалост значи да су приоритет пребацили на неког другог и да вас доживљавају као да сметате.

Имати друге нове људе или везе у својим животима

лдр дечко ме игнорише

Везе на даљину могу бити тешке; стога, није шокантно када ваш супружник тежи да се поравна са другим људима.

Међутим, ако такви пријатељи заузимају значајан део његовог времена , или не постоји ништа друго о чему би радије причао осим својих нових пријатеља, онда треба да будете сумњичави.

Стекла нова интересовања

Проводећи довољно времена са својим супружником, упознаћете њихове хобије и склоности. У реду је испробати или имати јединствена интересовања.

Међутим, током везе на даљину , ако ваш супружник има тенденцију да развије велико интересовање за друге активности на рачун својих ранијих хобија, време је да се удубите и схватите. Шансе су да је његов најновији хоби заслужан за неког другог.

Превише се труде да изгледају најбоље

Опет, нема ништа лоше у томе да посветите мало пажње себи и побољшате свој изглед. Међутим, ако осетите да је то далеко преко границе, велике су шансе да он покушава да импресионира неког другог.

Финансијски изазови увек карактеришу такве фазе везе јер супружник има тенденцију да игнорише или иде против утврђених финансијских аранжмана.

Минимални или никакав напор у неговању везе

Уобичајени знак да ваш партнер или супружник више нису заинтересовани за везу је када покушавате да у потпуности спречите да се пламен угаси , а они вам не узвраћају.

Можда је време да се спакујете и кренете даље пошто је он изгубио интересовање за вас . Следе знаци на које треба обратити пажњу;

Обарајући сваки ваш предлог

То је један од главних разлога како да знате да ли вас дечко вара у вези на даљину. Вашем партнеру би се допала помисао да дође ненајављено.

Они би се потрудили да знају детаље вашег доласка , као што су време и дан. Знаћете да се нешто дешава ако кажу да тајминг није прави за њих.

Разговори о будућности заостају у позадини

Ништа не спаја пар као помисао да своју будућност проведу заједно. Можда сте се интензивно бавили својим супружником о будућности, али последњих дана разговори бледе .

Теме као што су где бисте живели, када основати породицу, између осталог, показаће да ли је ваш супружник у томе на дуже стазе. Ако ваш партнер не може да вас ангажује на такве теме, велика је вероватноћа да је отишао даље, а и ви бисте требали.

Више им се не свиђа идеја да планирају догађаје са вама

лдр дечко никад не посећује

Имати неког новог у свом животу је свакако узбудљиво и захтева време. Можда сте навикли на традиционална скијашка путовања на швајцарским Алпима или на излете у Вијетнам и друга места, али овај пут он једноставно не осећа атмосферу .

Ни он не смишља алтернативне ескападе за вас двоје. Халоо! Његово интересовање се дефинитивно променило, а копање мало дубље може вас изложити вашој најгорој ноћној мори.

Узнемири се када кажете да сте у том тренутку у близини

Није паметно када ваш мушкарац почне да се понаша чудно када га позовете да га изненадите и кажете да сте у том тренутку у близини.

Дефинитивно се нешто дешава када се чини да је ван снаге. Само будите јасни и питајте га директно. Он ће вам дати доказ који вам је потребан .

Ретко причају од куће

Ако вас ваш партнер увек зове током радног времена, у колима или ретко зове од куће , то може бити знак да му није пријатно да вас зове од куће јер је можда неко други тамо већину времена.

Уочавајући недоследности у његовим причама

Да ли вас он храни причама тада, касније, као да сте заборавили када их касније износите? Да ли наилазе на детаље о томе где су били, шта су радили и са ким?

Такви промашаји могу бити искрени или показатељ да им је тешко да прикрију оригиналне лажи.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=кпКсдХ_цХрВ0
ИоуТубе видео

Закључак

Односи могу бити прилично компликовани. Како знати да ли вас дечко вара у вези на даљину није тако тешко као што звучи.

Ако дођете до тужне ситуације да вам је партнер неверан, дубоко удахните и процените ситуацију .

Превише људи игнорише такве црвене заставе и нада се да ће се ствари вратити у нормалу. Време је да се пробудите и осетите мирис кафе.

Они се неће променити. Време је да покупиш комадиће зарад свог разума.

Пређите на следеће поглавље свог живота. Инвестирајте у себе и волите себе више. Захвалићеш ми се касније.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *