Зашто се због велике удаљености људи одљубљују (и како то поправити)

Од љубави на даљину

Није тајна да понекад стрес везе на даљину може довести до тога да се људи одљубе .

Питање које многи људи себи постављају је зашто? Нормална веза блиска кући у односу на везу која је на даљину има неколико кључних разлика у погледу тога зашто је велика удаљеност велики фактор за људе који се одљубљују.

Добра вест је да ако сте ви и ваш партнер на даљину вољни, онда постоји неколико начина да то поправите. Ево разлога зашто се због велике удаљености људи одљубљују и начина на који то можете поправити .

Понекад се може осећати као да сте слободни

осећам се као да самска веза на даљину изазива љубав

У вези која је на даљину понекад се можете осећати као да сте уместо да сте у вези заправо слободни.

То је зато што се веома ретко виђате у вези на даљину. Веза треба да има прилично стабилну количину стварног квалитетног времена да би могла да преживи и напредује .

Једини начин на који веза постаје јака је да се догоде одређене ситуације. Ове ситуације се састоје од тога да можете водити и преживјети свађе, стварати важне успомене и заиста упознати једно и друго.

Постоје неке ствари које никако не бисте могли да сазнате једни о другима током телефонских позива на даљину . Тешко је докучити ко је неко заиста преко телефонског позива на даљину и од чега се састоје његове хировите и навике које га чине оним што јесте .

Тешко је не осећати се самим када сте у вези на даљину јер већину времена проводите без њих. Осећати се самац у вези на даљину је огроман фактор када се осећате као да сте се одљубили у својој вези.

Усамљеност је тешка ствар за избор

усамљеност веза на даљину чини људе љубављу

Усамљеност је тешко превазићи у вези на даљину. То је такође један од великих разлога зашто се људи одљубе када је њихова веза на даљину.

Није лако бити усамљен и често је једини начин на који вам друга особа на даљину може помоћи у томе да вас позове телефоном.

Понекад телефонски позив на даљину није довољан да помогне са усамљеношћу, јер када се позив заврши, особа се поново враћа сама.

Када су људи усамљени , обично жуде за нечијом наклоношћу што понекад може довести до преваре. Ово се не дешава увек, али је чест проблем у вези на даљину.

Усамљеност доводи до многих проблема у вези која је на даљину , а не само варање. Усамљеност може довести до агресије и непотребних свађа или свађа. Усамљеност такође може довести до одбојности или озлојеђености према њиховом значајном другом.

Сви ови проблеми који произилазе из усамљености су такође мале ствари које могу довести до тога да се пар разљуби због велике удаљености у њиховој вези. Ово такође може резултирати сабирањем до краја везе.

Недостатак физичког и сексуалног контакта

недостатак физичког сексуалног контакта веза на даљину фаллоутлове

Физички и сексуални контакт важни су делови у вези. Недостатак физичког и сексуалног контакта у вези на даљину може бити главни разлог за то да се особа одљуби у својој вези.

Људима је потребан додир свог партнера за њихово ментално и физичко благостање. Када сте на великој удаљености од вашег другог партнера, количина физичког и сексуалног контакта коју добијате је или веома ограничена или уопште нема. На крају, то само ствара проблеме.

Недостатак физичког и сексуалног контакта може довести до тога да се особа у вези осећа занемареном. Такође може довести до тога да се особа осећа нежељеном, невољеном, па чак и игнорисаном . Недостатак физичког и сексуалног контакта такође може довести до погрешног беса и љутње, као и туге.

Све у свему само доводи до много непотребних проблема у вези на даљину. Ови мали проблеми који произилазе из недостатка физичког и сексуалног садржаја могу довести до тога да се особа у вези која је на даљину одљуби.

Осећате се као да заиста не познајете свог значајног другог

Осећај као да не знате заиста и заиста ко је ваш партнер може довести до неизвесности у вези.

Људи могу бити несигурни око тога да ли би и даље волели своју значајну другу када би живели ближе заједно , као и да нису сигурни да ли би и даље волели своју значајну другу када би заиста знали ко су.

Стварно познавање некога се састоји од познавања његовог најгорег и најбољег . Као и да знају како реагују на одређене ситуације и њихове мале хировите које чине њихову личност.

У вези на даљину може бити тешко заиста искусити ове делове некога.

Што може довести до извесне неизвесности и незадовољства. У вези морате да познајете своју значајну другу изнутра и споља да бисте били потпуно задовољни да је особа са којом сте особа са којом желите да будете.

Пошто имате једини начин на који заиста можете да комуницирате телефонским позивом или поруком преко телефона, изузетно је тешко стварно упознати особу са којом сте у вези.

Неизвесност у вези са особом са којом сте велики је разлог зашто се људи могу одљубити када су на великој удаљености од свог партнера.

Немогућност да се реши велика свађа

не решавајте велику свађу везу на даљину фаллоутлове

Разговор преко телефона када сте на великој удаљености је довољно тежак, али када покушавате да решите свађу може бити још теже.

Када покушавате да решите свађу са својим партнером на даљину много пута морате да будете лицем у лице да бисте заиста покушали да осетите шта они осећају.

Када покушавате да решите свађу телефоном, не можете да постигнете исти ефекат као лицем у лице, тако да је лакше остати љут и дурити се због тога дуже .

Када сте дуго љути на свог партнера, може бити тешко пребољети то. Можете га играти у свом уму изнова и изнова што може довести до више љутње и више огорчености. Много је теже покушати поправити или отклонити свађу преко телефона него лично.

Ако предуго останете љути због лоше ситуације, то може довести до одљубљивања јер се никада не може заиста поправити.

Немамо довољно времена једно за друго

Може бити теже одвојити време једно за друго када сте на великој удаљености. Свако има прилично заузет живот и временске зоне то могу још више да ометају за везу на даљину.

Морате бити у могућности да проведете неку врсту квалитетног времена заједно да бисте одржали везу.

Ако не можете да проведете довољно времена заједно у вези, онда заправо нема везе. Морате да проведете квалитетно и значајно време заједно као пар да бисте имали везу.

Када људи не одвајају довољно времена једни за друге, то може довести до осећаја да су невољени, нежељени и неважни. Ова осећања могу довести до тога да људи испадну из дуго и желе да траже нешто боље.

Морате дати свом значајном другом на даљину онолико времена колико сте обоје вољни или у могућности да дате .

Без тога веза неће дуго трајати нити ће бити здрава и успешна веза. На крају ће се неко одљубити или ће бити уморан од игнорисања и занемаривања.

Комуникација и заједничко дружење је огроман и изузетно важан део сваке везе, а посебно на даљину јер нешто мора да постоји да надокнади недостатак сексуалног и физичког контакта.

3 начина да то поправите

хадворк преданост посвећеност поправити везу на даљину

Иако ти проблеми горе изгледају прилично непоправљиви, постоји неколико начина на које можете покушати да решите проблеме. За поправљање везе, чак и оне која је на даљину, потребно је много напорног рада, посвећености и посвећености.

Проблеми који су укорењени у везу на даљину не решавају се преко ноћи. Оба дела везе морају да буду вољни да поправе везу и да ураде оно што други део везе треба и жели.

Неки од начина на које можете да поправите разљубљивање у вези на даљину су чешће виђање. разговарати о будућности и питати шта је потребно вашем значајном другом.

Детаљније о сваком од ових нејасних решења изгледаће овако:

1- Видите се више

У вези никада неће успети ако се никада не видите. На крају ћете се или морати више виђати или прекинути везу.

Да се ​​више виђате и решите неке многе мале проблеме тако што ћете решити и веће проблеме. Чешће се виђање отклониће усамљеност и потребу за физичким и сексуалним контактом. Ове ствари су кључне за јаку, здраву и успешну везу.

2- Разговор о будућности

говорећи о будућности поправити однос на даљину поглед

Ако је разлог због којег сте у дуготрајној вези неко са ким видите себе да остајете дуже време, онда је то сјајно.

Једини проблем је што обоје не можете наставити да напредујете ако је веза на даљину заувек. На крају ћете обоје морати да разговарате о будућности и могућности да се једно од вас пресели да би било ближе другом .

Колико год то понекад било непријатно, неопходно је открити да ли веза може трајати и напредовати. Однос ће бити бољи ако се тај слон у соби не поправи.

3- Утврдите своје значајне друге специфичне потребе

Једини начин да почнете да поправљате однос је комуникација. То такође значи да питате своју партнерку шта им је потребно од вас да одржите везу . То може бити било шта, али обично им треба више пажње.

У вези која је на даљину највећи проблем је само недостатак пажње, физичког и сексуалног контакта и квалитетног времена. Веза напредује на овим стварима и веза једноставно не може опстати без њих.

Вашем партнеру ће можда бити потребне друге специфичне ствари да би однос био у љубави и здрав . Једини начин да сазнате је да их питате шта им треба.хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=НвСЕЛНфзОсИ
ИоуТубе видео

Последње мисли

Највећи начин да се помогне наизглед беспомоћној вези је комуникација. Ако желите да вратите љубав у своју везу, морате да питате своју партнерку шта им треба и како им можете помоћи да то постигну .

Као и да вас питају које су ваше специфичне потребе, јер су оне једнако важне када је у питању враћање здравља дуготрајне везе. Постоји много различитих разлога због којих се свака веза може разљубити.

Свака веза је потпуно другачија од следећег. С тим у вези, постоје уобичајени проблеми које су искусили сви у вези на даљину.

Усамљеност и недостатак физичког и сексуалног контакта најчешћи су проблеми у вези на даљину. Не само да су проблеми сами по себи, већ могу изазвати и мање проблеме.

Ови мањи проблеми могу довести до евентуалног одљубљивања или краја везе на даљину. Учинити све што можете да се одбраните од ових уобичајених проблема може вам помоћи да одржите везу која је на даљину на површини најбоље што можете.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *