10 најбољих поклона за везу на даљину за њега или њу (2022)

поклони за везу на даљину

Да ли сте тренутно усред везе на даљину и питате се шта можете добити за свог љубавника?

Да ли тражите најбоље поклоне за везу на даљину за свог партнера ?

Који су то поклони за везу на даљину које можете дати свом љубавнику како бисте осигурали да ваша романтична веза на даљину може издржати притисак удаљености између вас обоје?

Ако сте случајно у романтичној вези на даљину са својим љубавником, не брините .

Постоји много идеја да ваш однос учините живописнијим и покретљивијим.

Најефикаснији начин да то урадите је да дате изненађења кроз поклоне свом дечку или девојци. Постоји много идеја за поклоне које ће бити идеалне да се поклоне вашем партнеру чак и у вези на даљину , а можда ћете се изненадити да су неке од њих једноставне ствари.

Ових дана многи парови проводе време одвојено једно од другог.

Разлози могу варирати од потребе да се одселите због колеџа или можда због посла, али без обзира који је разлог, све везе на даљину могу бити изазовне.

Да бисте вези дали одличну шансу за опстанак, неопходно је да једно другом дате поклоне који би вас подсетили на вашу љубав .

Ево неколико идеја о одличним поклонима за везу на даљину за вашег љубавника!

1. Пар љубавних играчака на даљину

Далеко најбољи поклон за љубитеље веза на даљину, јер је једини који вам омогућава да се повежете са својим дечком или девојком и будете интимни са њим или њом , упркос километрима!

Ове паметне играчке су као виртуелни мост између вас двоје који вам помаже да додирнете и осетите једно друго како бисте задржали ватру.

Посебно препоручујем паровима у вези на даљину изборе број 1 и број 2 са ове листе 5 најбољих секс играчака на даљину . Немојте их пропустити.

2. Нека твоја одећа

Ово није неопходно да он или она носи, већ да вас се сећа .

Можда бисте желели да свом љубавнику пошаљете шал који он или она може да носи или можда мајицу ако сте отприлике исте величине.

Било која врста одеће је у реду, али ће садржати ваш мирис и на тај начин ће га или њу натерати да помисли на вас сваки пут када их осети .

идеје за поклон за везу на даљину

3. Авионске или возне карте

Један од најбољих савета о томе како одржати везу на даљину живом је планирање редовних излета за викенд.

Ово може бити још боље кад год изненадите свог љубавника авионским картама које чекају на аеродрому или можда картама за воз на железничкој станици које треба преузети.

Можете направити одмор изненађења тако што ћете свом партнеру рећи где да буде, као и са каквом одећом треба да дође.

4. Ваше фотографије

Фотографије вас обоје често представљају диван поклон. Међутим, овакав поклон можете зачинити.

У случају да планирате да посетите свог љубавника за неколико недеља, почните да му шаљете сваки дан или два фотографије различитих делова вашег тела .

Такође можете учинити ове фотографије несташним колико желите. Међутим, они ће га или њу натерати да броји сате док се не појавите.

5. Мали поклони

Кад год посетите свог љубавника, обавезно понесите мале поклоне као што су фотографије, картице или било шта друго .

Након тога, можете их оставити на насумичне локације како би их ваш љубавник временом пронашао и размишљао о вама када то учини.

лдр поклон

6. Љубавно писмо

У овом дану тренутних порука и е-поште, понекад их можемо заборавити и написати обично писмо.

Савршена идеја за поклон за везу на даљину је основна песма, или чак романтична честитка послата поштом како би ваш љубавник знао колико их заиста волите, као и колико вам значе.

7. Заједнички викенд изненађења

Не постоји бољи поклон за везу на даљину у поређењу са даром да имате могућност да проводите време једно са другим .

Покушајте да планирате изненадну посету да посетите свог љубавника или можда испланирајте викенд на неко друго место.

Такође можете покушати да свом љубавнику пошаљете идеје шта да понесе како би он или она били потпуно изненађени када стигну на ваше коначно одредиште .

8. Филм (или књига)

Ако ви и ваш љубавник имате исти и укус за филмове, онда бисте дефинитивно требали свом љубавнику дати копију онога што гледате .

Радећи ово, можете га гледати заједно, након чега можете разговарати о заплету, као ио томе како се обоје осећате у вези с тим.

Ово ће вам вероватно дати још једну ствар за разговор и омогућити вам да се осећате као да сте много ближи једно другом.

лдр поклони

9. Сцрапбоок

Штампајте своје слике. Изаберите слике на којима су ухваћена сећања. Купите споменар и ставите све своје фотографије унутра.

Будите креативни тако да изгледа привлачно. Можете написати неколико љубавних цитата како бисте били романтичнији .

Имате ли тематску песму? Такође можете ставити стихове тематске песме у споменар.

Уверите се да је веома шарено. Кад год завршите са тим, дајте га свом љубавнику пре него што он или она оде .

10. Збогом изненађења

Након што сте били са својим љубавником неколико дана или недеља, не оставите иза себе неколико изненађења да он или она пронађе .

Можете их ставити на места као што су новчаник, аутомобил или можда у фрижидер.

Они ће бити диван подсетник на вашу љубав, а ваш љубавник ће вероватно наћи себе у потрази за следећим великим изненађењем .

Закључак

Да би ствари биле узбудљивије са својим поклонима за везу на даљину, можете чак покушати да изаберете тему боје !

Покушајте да пронађете боју коју обоје волите. Након што се одлучите, потражите поклоне који долазе у тој одређеној боји, а затим их пошаљите једни другима.

Ове врсте производа не морају бити скупе. Међутим, они могу бити веома лични и крећу се од нечег малог, на пример, слике или можда картице .

У сваком случају, бити у вези на даљину може бити тешко, међутим, ако одвојите време да саставите неке посебне поклоне једно за друго, лако можете учинити да време које сте провели одвојено прође брзо и глатко .

– Вилл

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *