4 ствари које треба да знате о Скипе сексу за везе на даљину

лдр скипе сек

Иако мислите да је скајп секс само за неке, испоставило се да велика већина парова у вези на даљину учествује у томе.

Зашто?

Само зато што је данас то најближе интимном и физичком сексуалном односу.

Ако још нисте следбеници овог начина да се забављате са својим партнером на даљину, да вам кажем да то није много компликовано. На крају крајева, све што вам треба је веб камера, партнер и прави став.

( Можете додати и неке ЛДР секс играчке , али о томе ћемо други пут .)

Ако читате овај чланак, онда је то дефинитивно зато што желите да сазнате више о ставу који треба да заузмете пре, током и после виртуелног састанка.

Ово питање је потпуно оправдано, јер се многи људи први пут осећају стидљиво и посрамљено.

Пошто је виртуелни секс неопходан у вези на даљину и нема апсолутно ништа лоше у задовољавању потреба нашег партнера који воли, ево неколико савета које треба знати како бисте заједно провели најбоље време.

1. Будите свесни ризика

Вероватно сте чули ове приче о љутитим бившим дечакима/девојкама које објављују приватне фотографије или видео снимке свог партнера на Интернету након што раскину.

Врло често је немогуће вратити се и избрисати све доказе.

Чињеница је да виртуелни секс има своје ризике јер ваше забаве могу завршити, добровољно или не, на мрежи.

С обзиром да се најчешће ради о свесном деловању партнера, важно је да заједно успоставите чврсто самопоуздање и непоколебљива правила.

Можда, а да вам не кажем, ваш партнер вас снима током ваших забава преко веб камере, не да би то објавио на интернету, већ за личну употребу. Можда су ове намере невине , али нико није имун на болну паузу, крађу телефона или хакера.

Дакле, идите на „нулту толеранцију“?? политика: нико ништа не снима.

Без изузетка.

скипе сек

2. Схватите да је много интимније него што мислите

Ако мислите да секстинг, слање актова или чак телефонски или скајп секс нису нешто интимно због технологије, онда бисте требали двапут размислити о томе

Иако овде нема физичког контакта, свака сексуална активност без обзира да ли је удаљена или не укључује интимност и стога потребу за романтиком и узајамним поштовањем.

Из тог разлога, немојте олако схватати виртуелни секс:

  • Ако нисте спремни за секс са својим партнером, не покушавајте секс на даљину и не радите нешто због чега бисте пожалили
  • Ако сматрате да је секс на даљину само алтернатива филмовима за одрасле и не желите више да се емотивно укључујете, онда се запитајте шта та веза заиста значи за вас

Као иу стварном животу, секс на даљину преко Скајпа захтева поверење, слушање и љубав са обе стране.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=5КББ9Т96От0
ИоуТубе видео

3. Не брините и опустите се

Испоставило се да у првим тренуцима вођење љубави преко Скајпа може изгледати веома… чудно .

Иако је ваша веза здрава и здрава, постоји нешто што вас може спречити да будете потпуно спокојни и стога природни.

Не брини.

Прво, одредите тренутак када имате времена и када вас неће ометати. Пре него што почнете, уверите се да сте у најбољим условима за Скипинг.

Да бисте једно друго уверили, похвалите партнера и реците му/јој шта бисте радили да сте обоје заједно. Покушајте да будете дескриптивни објашњавајући где и како бисте поступили. Такође, опишите колико сте узбуђени.

Ако вам се ситуација чини превише напетом, немојте се устручавати да се насмејете овој теми и дедраматизујете ситуацију.

Када температура почне да расте, обоје можете да скинете одећу и будете сигурни да се она друга неће осећати непријатно. Похвалите своју другу половину и охрабрите је да се опусти.

Да бисте то урадили, пажљиво слушајте њега/њу, идите мирно и корак по корак.

секси скајп

4. Расположи се и забави се

Све што треба да урадите је да пређете на посао.

Ако желите, можете додати секси позадинску музику, свеће и подесити осветљење.

У овом тренутку можете се играти сами са собом и гледати свог партнера како се игра, док изражавате оно што осећате и окрећете се једно против другог. Добро комуницирајте о свом задовољству јер је то једна од најважнијих ствари за вашег партнера.

Што се чините задовољнијим, то ће ваша друга половина бити задовољнија овом сесијом Скипе-а.

Када се виртуелна забава заврши, поново похвалите свог партнера и подсетите га колико сте узбуђени да идете даље у стварном животу.

Након тога, обавезно опуштено разговарајте најмање неколико минута пре него што одете, како друга особа не би осетила да је све ово било само сексуално.

Закључак

Виртуелни секс преко скајпа је много више чин љубави него задовољење личних потреба. Увек имајте ово на уму и радите само оно што желите да пробате.

Одатле, онда заиста можете да делите испуњену сексуалност упркос километрима.

Author: Erika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *